Om

Det var när jag skakade hand med en kollega i Dallas som avgjorde att jag skulle ta mig runt White Rock Marathon 2000. Ett bra sätt att gå ner i vikt, trodde jag. Det är ju bara att springa… Tog mig runt 42 km, tyngre än någonsin. I sockrets förlovade land spelar det ingen roll att träna som en tok, om inte kosten är rätt. Om målet är att gå ner i vikt… Så rätt kost och träning för en stark knopp och kropp gör livet så mycket roligare att leva! Efter det har jag gjort 5 marathon till och några varv runt Vättern på cykel.
Idag lyssnar jag mycket kroppen och älskar variation i min träning. Yoga, styrka. Ute som inne. Utan att ställa högra krav på mig själv. Älskar att träna andra och se hur dom uppnår resultat.
Jobbar som Personlig Tränare och grupptränare i Rootcamp. Att utveckla människor i networkmarketing är också något jag brinner för. Forever Living Products är fantastisk företag att jobba för, där jag träffar människor som ger så mycket.
Närmar mig 40 sträcket. Har 4 härliga barn och en fantastik man, Ola. Mina första 3 barns pappa Ted är också en i familjen, men flyttade till himlen 2009. En resa där jag fått lära mig att livet är alldeles för kort för att slösas bort. Att inte må bra. Att jobba med något man brinner. Lever här och nu för i morgon vet man inte hur det ser ut. Njut av livet!

IMG_6827