Pepparkaksmüsli

Den berömda pepparkaksmüslin har du här! Luktar så gott i hela huset :) Att söta med honung är ett nyttigt alternativ! Väljer du den goda från Forever med massa antioxidanter finns den i min butik! 193:-
12 havregryn
2 dl skalade sesamfrön
Forever Bee Honey, ringla över ca 0,5 dl
2 dl solroskärnor
2 msk mald nejlika
2 msk ingefära
2 msk kanel
1 tsk salt
1 dl rapsolja
2 dl vatten
2 dl russin
4 msk krossade linfrö
207_BeeHoney_Frilagd_1
Sätt ugnen på 175 grader.
Börja med kryddblandningen i botten av en stor skål. Kanel, ingefära, nejlika, salt
Sedan häller du i gryn och sesam och solroskärnor
Blanda samman vatten och olja och häll det över grynblandningen.
Häll blandningen på en långpanna, ringla över honungen och rosta mitt i ugnen i 25-30 minuter.
Rör om då och då för att undvika att det bränns eller att det blir ojämn färg.
När müslin svalnat, blanda i russin och linfrö.
Enjoy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>