Hawaii fest med härliga 9 åringar!

När jag bodde i Dallas för 15 år sedan fanns det lek och bushus. Man kunde även ha sina barnkalas där. Bollhav och utklädda figurer som serverade maten. Jättekonstigt, då! För i Sverige fanns det ju inte… Men som allt annat så kommer trenden även till Sverige och nu är det bowlingkalas och kalas på Lekstan och Bushuset. När jag betalade för maten som skulle serveras på Matildas Hawaii kalas igår, inkl dekoration och inbjudningskort som köpts in tidigare. Det blir faktiskt billigare att köra ett race på ett ställe man hyr och någon som fixar mat. Städa slipper man också göra… Enkelt! Men det som jag fixade igår, jag hade jättekul! Stod i köket från tidiga eftermiddagen och Matilda hjälpte till när hon kom hem från skolan. Gästerna var så fina i sina Hawaii kläder. Dom fick välkomstdrinken i vinglas och pizzan fick dom fixa en del själva. Grovjobbet hade ju kocken redan ordnat :) Glassbuffé med minimaränger som hette Matilda visade det sig. Presentöppning. Och vi toppade avslutningen med att kasta vattenballong på mig. Ett stående nöje när barnen har barnkalas hemma.

IMG_4365

IMG_4468

 

IMG_1050

IMG_1062IMG_1077

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>