Nu är det igång med buller och bång!

När jag får för mycket runt mig så är det yogan som går bort, den bara försvinner. Att jag glömmer av den! och det är DÅ jag behöver den som mest för att kunna landa med båda fötterna på jorden igen. Det är så himlans lätt att jag glömmer bort mig själv, för nu är det igång. Nya schema och tider för barnen. Simskolan och träningar och matcher och… Ett helt vanligt liv som 4 barns mamma och jag älskar det!! Min kloka son Alfons säger ofta när jag vi säger hej då på morgonen: ”Ha en stressfri dag, mamma”. För det är ett saligt vimmel här på morgonen. Ett yogapass kl 9 varje morgon passar mig väldigt bra!  Det är inte alltid det finns på schemat på Sats. Det är en bra tid att göra min egen asana på. Just idag blev det med hjälp från Yogobe som är ett fantastiskt redskap för oss med minimalt med tid. Klickade igång Power Intensive 1 idag med Johanna Andersson. Det finns 5 olika sekvenser att varva. Tjena, helt svettig. Här snackar vi Power Intensive. Vidare kontorsjobb blir på mattan på golvet, bra för rörligheten. För dig som är kontorsnisse, strunta i stolen ett tag så får du se hur ansträngande det kan vara :)

matta

Har efter Turkiet dragit hårt i spakarna för godsaker. C9 är så himlans bra, en kick start på 9 dagar för att sedan gå över till ett annat program med daglig träning. Hemma och det är enkelt! Sedan tränar jag ju mest hela tiden ändå så mitt fokus ligger på kosten och det gör jag nu! På 9 dagar 2 kilo ner och 3 cm runt magen.

måttbandFIT 1 är på 30 dagar och allt kommer i en liten box. Kosttillskott, måttband och det står preciiiis hur man ska göra. Maila mig om du vill ha mer info: jennie@dyrhill.se

fit1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>