Hemma igen!

Hemma!! Fast det tog ett tag, Ola och jag satt fast  på flygplatsen i Antalya 2,5 timmar. Mitt i natten! Vi har kollat på Turkiets resor många gånger med barnen tidigare, men backat för att det är så sena flighter dit. Två vuxna och två väskor är enkelt! Att resa iväg från barnen är  jobbigt precis när man ska säga hej då. Väl på plats så är det ändå ganska najs… Bara ta hand om sig själv och inget mer. Efter 3-4 dagar så längtar jag jättemycket efter dom! Skönt att längta bara det inte blir för länge. När dom fått sina presenter och vi har kramat av oss så sticker dom iväg till kompisar igen. Så är allt som vanligt :) Tvätta och laga mat och torka av kladd här och var. Det gillar jag också. Det jag INTE gillar är… LÖSS! Det är en plåga och jag har idag lusat av minsta två som hade kryp i håret. Detta innan ens skolan har börjat och jag är numera lusexpert! Men det var vad vi toppade kvällen med. Annars har vi miniSatsat och varit på fotbollsplan.

 

IMG_7799
IMG_7811 I väntan med lusmedel i håret så blir det netflix i köket :) IMG_7815

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>