Hälsningar från Side!

Insomnia har drabbat mig flera nätter nu. Eller…somnar här gör vi vid 21-21:30 tiden och vaknar vid 4 tiden helt utvilad. Nu väntar jag till att det ska bli ljust så jag kan ta på mig löparskorna och ge mig ut för en tur innan det blir för varmt. Många här tycker det är för varmt, men jag älskar denna värme och ifråga sätter mig själv varför jag bor i Sverige. Alternativ finns ju alltid, man får bara våga hoppa :) Typ såhär: IMG_0579 Side är jättefint och det är första gången som jag är i Turkiet och är väldigt positivt överraskad. Människorna är trevligare än jag hade förväntat mig och det är jättevackert här. Vi bor på Dogan som är ett Ving Sunprime hotell. +16 år är välkomna och det är en helt annan typ av resa än vad vi är vana vid. 1:e oktober åker vi till Sunwing med kidsen, då blir det en helt annan typ av resa. Nu längtar jag jättemycket efter barnen och jag träffar dom på söndag igen. Två dagar nonstop under parasollet blir det shopping, till dom. Jag har kunnat jobba på bra här under mitt parasoll. Bara det finns Wifi så är kontoret med liksom. IMG_0620 IMG_0585

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>