Drömmer om sol!

Vi kollar resor, som så många andra runt om i vårt avlånga land och när vi rest utomlands har vi alltid rest med Ving. Gör några försök att titta på andra resebolag men ramlar alltid tillbaka in på Ving. Dagen till ära har vi besiktigat vår husvagn och en idé som ploppar upp är att sälja den! För en sommar som denna, man måste ju faktiskt inte äga en husvagn. Man kan hyra en husvagn istället och vara flexibel till annat. Jag ÄLSKAR husvagnslivet, när det är fint väder. Annars kan det kvitta. Så vi får väl se om den går ut på blocket senare i veckan :)
Första tanken är att knappa in 2 vuxna och 4 barn vilket kostar en förmögenhet och eftersom vi redan lägger en förmögenhet i oktober när vi åker hela gänget så känns det inte rimligt.  Men så poppade det upp en annan tanke. Ola och jag kan ju åka själva, hjälp så lyxig!  Så från att kolla Lollo & Bernie så tittar vi på Sunprime där vi har en åldergräns på 16 år. Bra träningsutbud som vi tittar mycket på när vi åker. Vi får väl se! Drömma är bra har jag hört och eftersom man bara lever en gång och vet aldrig vad som står bakom nästa dörr så är det väl bara att göra det! Eller? 😉

 

AYTSUOC1003_2_29_Fotor_Collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>