Lättare och piggare med C9

Då var mina första 9 dagar avslutad med Forevers viktminskningsprogram över. Över förväntan så enkelt och resultaten ser väldigt bra ut! Pigg och alert och orkar lika mycket om inte mer när jag tränar. Det är så roligt att testa nya saker och när det funkar och jag själv har det i mitt sortiment är det extra extra kul! In och kolla HÄR också. Mina resultat är
-2 kg i vikt
-1,5% i kroppsfett då jag mäter mig på en Tanita våg.
12 cm i mindre omfång då jag har mätt mig på 6 olika ställen på kroppen.

Nu fortsätter min resa med FIT 1 som är nästa paket som är på 30 dagar där jag får en tydlig guide vad du ska träna och äta för att uppnå resultat. Boken du får med är fylld med recept och vilka kosttillskott du ska ta för att hålla dig pigg och alert. Det finns många sätt att gå ner i vikt på, detta är ett av dom. Jag vill testa och jag tycker det funkar fin fint! Vill du också prova så maila bara jennie@dyrhill.se eller så finns jag på 0705-810391

fit1

 

Det är fredag och jag får blommor av min fantastiska man. Jag har det för bra jag, varje dag! För mig spelar det ingen roll om det är måndag eller fredag. Varje dag uppskattar jag till max!
blommor

5 reaktion på “Lättare och piggare med C9

 1. Anne-Marie Käyhkö

  Hejsan ! Jag är jättenyfiken på c9 ! Vad är det å hur funkar det ?! Kram Anne-Marrie

  Svara
  1. Jennie Dyrhill Inläggsförfattare

   Hej Anne-Marie!
   C9 är en kickstart på 9 dagar för att komma in i bättre kostvanor. Du får allt i en liten box. Vad du ska äta och dricka och ta för tillskott på dessa dagar. Min coaching ingår. Se http://www.foreverliving.se/fit. Sedan har vi en grupp på Facebook som jag lägger in dig i. Ett jättebra forum. Boxen kostar 1375:- och är du inte nöjd får du pengarna tillbaka! Den kan du köpa direkt av mig alltså :) Hör av dig om du har fler frågor!

   Svara
 2. Christina Stolperud

  Hej säljer du fortfarande c9 o vad kostar det i så fall? Hälsningar Christina

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>