Kategoriarkiv: Rootcamp Käringön

På gränsen till tårögd…

På gränsen till tårögd… Det är svårt att förklara vilken magi det är här på Käringön och då handlar det inte enbart att det är en fantastisk ö utanför Orust. Det handlar om människorna som är här. Det handlar om Rootcamp träning och båten Hulda. Yoga och pilates och massage. Maten som vi lagar tillsammans. Det blir en härlig gemenskap när då vi äter maten ihop runt samma bord. Det är med mycket omsorg vi väljer ut maten som vi lagar. Jenny gjorde Bountybollar och jag hade gjort rawfood kaka för att festa loss på lördagkvällen. Rootcamp Käringön är förpackad med massa kärlek och kramar och TUFF träning. Det är lång startsträcka med massa träningvärk på samtliga i Lotshuset och ännu är inte helgen slut.  Jag ser mycket fram till att få ta hand om gänget i morgon på en träning och bara köra mina allra bästa favoriter ute i naturen.

Rootcamp Käringön hade aldrig varit möjlig utan mina fina kollegor Annalisa och Jenny. Fantastiska människor som jag funkar så bra ihop med. Vi har samma energi och engagemang och inget är krångligt. Var och en hugger i där det behövs och vi är en grym Rootcamp crew. Love you girls!

IMG_9267

En salig bladning av bilder från helgen. Tack ALLA, var och en som kommer hit för att göra en fantastisk helg tillsammans med oss!!
IMG_9203

IMG_9198

 

IMG_9228IMG_5753

 

IMG_9191IMG_9186IMG_9255IMG_9240IMG_9226IMG_9269IMG_9271

Årets julklapp!

Nu drar vi snart och sedan hör ni säkert inte av mig förrän till lördag eller söndag. Det jag kan hjälpa mer med så länge är att ge ett väldigt bra julklappstips. Till dig själv, eller till någon tycker om. Eller varför inte till båda! Vi har några platser kvar till Rootcamp Käringön. Innan julafton är det extra förmånligt. 2495:- för hela helgen. Mycket nöje och träningsvärk för pengarna!

Planering Rootcamp Käringön pågår…

Att starta en ny vecka med en timma på yoga mattan är helt fantastiskt! På Sats Landala bjöd dom dessutom på frukost efteråt, dom vet precis hur man ska ta hand om sina kunder! Nu hade Annalisa och jag redan bestämt att vi skulle till Condecco för frukost möte efter yogan, så vi fick våran frukost där. Att börja dagen med yoga. En god frukost på café. Ett möte med en person som man får energi om, då kan inte denna dagen bli dålig. Jag skapar mina dagar och det är helt fantastiskt.
Vi har Rootcamp Käringön i sikte 8-10:e maj och vi slipar till den helgen med det vi lärde oss från i våras. Det var verkligen en succé med allt vad det innebär. Vi hade vädret med oss och en massa nybörjartur. Eller om det beror på stort engagemang av oss som arrangörer :) Annalisa och jag jobbar otroligt bra tillsammans, det bara flyter på och funkar. Till våren vill vi kunna erbjuda ett större utbud av pass. Inte bara den tuffa, hårda träningen. Mer utrymme till massage och yoga. En föreläsning ska vi få in. Ett pass som är mer löpspecifikt. Core och pilates. Självklart ligger Rootcamp träningen och Hulda ska ut på havet med oss, precis som förra året. Om ni tror att vi kommer att fixa på 2 personer har ni fel, Hannah kommer med oss till Käringön också. Vi blir en skön trio som kommer ta hand om er. Begränsat till 17 personer. Schema och priser och så kommer ut innan månaden är slut. Ungefär samma pris och större utbud och early bird erbjudande såklart!

IMG_9194 IMG_9196 IMG_9206 IMG_9209 IMG_9221 IMG_9333 IMG_9284 IMG_9211En helt magiskt helg på många sätt! Och med egen logo har Rootcamp Käringön också blivit med. Tack Jennie Lind för detta!!

Rootcamp goes Käringön grå