Kategoriarkiv: Ola

En hälsosammare vår!

När tvättmaskinen går minst en gång varje dag, det är ett bra tecken! Det är leriga kläder och toksvettiga kläder allt som oftast. Ola har gått och blivit yogini och han har till och med investerat i en yogamatta. Om det inte är Hot Yoga så är det Yin yoga. Cykelnörden håller på att transformeras :) Många av våra vanor har vi ändrat på sedan ett tag till baka, allt handlar om planering och fokusering och inte hitta massa dåliga ursäkter. Jag tycker jättemycket om att på en fredag dricka lite vin. Tapas. Soffa. Det som kallas fredagsmys. Vårat fredagsmys igår blev Blåbärsrullar från vår nya kokbok ”Friendly Food”. Mineralvatten. Ola tog en löprunda vid 20 tiden igår. Jag kom upp i vanliga ordning och körde ett pass i min egna utmaning #6amchallenge. Vi kör även enligt Forevers nya ”Get fit-look better, feel better” och det håller vad det lovar, jag körde igång 10:e feb. Massa energi och kläderna sitter bättre på. Lite siffror också:
-2,5 kg på vågen
-2,7% fett procent
+-0 muskelmassa

Det är just det där beslutet, att göra en förändring. Att ansvaret ligger helt och hållet, bara hos mig själv!

IMG_7036

IMG_7040 IMG_7044

 

En gammal hund kan man lära sitta…

Yogasalen är en fantastisk mötesplats och på Sats Askim känner jag många. Många kramar och möten, precis det jag gillar! Idag fick jag med mig Ola och det är väl inte det att jag slitigt och dragit i honom. Får han välja fritt fram på schemat så väljer han cykel först och främst. Jag är helt beroende av yoga och det är vad jag väljer i första hand. Idag är det en till synes en helt vanlig lördag, men för oss en ganska ovanlig lördag. Jag har många helger framöver som jag ska vara iväg på massa roligheter. Yoga, konvent och hela våren är som en fest för mig! Vi började dagen med att ta med familjen till Sats och så här kunde det se ut i yogasalen :)
yogaTill lunch blev det detta! Det tog Ola 24 år att ta steget att göra egna vegetariska biffar, det var så längesedan han blev vegetarian. Så han har gjort många framsteg idag, den 7:e februari. Tagit steget in i yogasalen och gjort sina egna biffar. Det känns väldigt bra att leva ihop med en man som fortfarande vill lära nytt :)
egna biffar

Kontor version 2.0

Jag har haft en PT studio. Jag har hyrt in mig som massör på en salong. Jag får lätt klaustrofobi när jag tillhör ett och samma ställe. Många blir jätteglada över en fastanställning med en månadslön. 40 timmars veckan då man stämplar in klockan si och för att stämpla ut klockan så. Fråga chefen om semester. Nä, inte min melodi. Inte just nu i alla fall. Det kan ju ändras såklart… Nu har jag uppdaterat mitt kontor till version 2.0. Min make är en hejare på att snappa upp vad hans fru har för behov och vad jag har kikat på i affärerna. För mitt fd kontor, min fd gröna väska har liksom gjort sitt. Man behöver ju renovera sitt kontor i bland, eller hur! Såhär ser mitt kontor ut nu. Ganska billig om man ser det istället för en hyra för ett kontor :)

mk väska

Min kamera har ni ju redan sett. Jag är  fortfarande ovan att använda den. Hannah påminde mig igår på Salmingkvällen om den, men då var det nästan försent. Mobil funkar ju såklart! Ett nytt hus till den har jag också fått. Olas inköp:)kameraväska

Lunchen fixar han till mig också när vi är hemma och jobbar. Sorry tjejer, men mannen är upptagen :)sallad a la Ola olja