Kategoriarkiv: Sats

En gammal hund kan man lära sitta…

Yogasalen är en fantastisk mötesplats och på Sats Askim känner jag många. Många kramar och möten, precis det jag gillar! Idag fick jag med mig Ola och det är väl inte det att jag slitigt och dragit i honom. Får han välja fritt fram på schemat så väljer han cykel först och främst. Jag är helt beroende av yoga och det är vad jag väljer i första hand. Idag är det en till synes en helt vanlig lördag, men för oss en ganska ovanlig lördag. Jag har många helger framöver som jag ska vara iväg på massa roligheter. Yoga, konvent och hela våren är som en fest för mig! Vi började dagen med att ta med familjen till Sats och så här kunde det se ut i yogasalen :)
yogaTill lunch blev det detta! Det tog Ola 24 år att ta steget att göra egna vegetariska biffar, det var så längesedan han blev vegetarian. Så han har gjort många framsteg idag, den 7:e februari. Tagit steget in i yogasalen och gjort sina egna biffar. Det känns väldigt bra att leva ihop med en man som fortfarande vill lära nytt :)
egna biffar

Sats Sisjön

När barnen är nöjda och glada är föräldrarna nöjda och glada. När barnen vaknar och leker med varandra går bra dom första timmarna. Bilar och lego och allt det där som finns hemma. Efter frukost blir dom otåliga och vill ut eller leka med någon annan. Miljöombyte. Då får man hitta på något! Jag ställde frågan om MiniSats skulle vara roligt? JAAAAA!! Påklädda och klarar i hallen innan jag ens bytt om. Idag blev det Sats Sisjön, nytt och fräscht och jag gillar det på många sätt. Väldigt liten maskinpark med många stora ytor. Det pågår klasser ute i gymet vilket ger härlig liv och rörelse. Cardio Fusion var det full fart på när jag kom dig. Såg riktigt tufft ut! Måste testa någon gång. Just för dagen var jag sugen på att ge axlarna en riktig omgång, då är gymmiljö riktigt bra. Men sedan hamnar jag på min matta för att jobba med mage och rygg. Även rörlighetsträning. Egentligen sådant som jag kan göra hemma. Men miljöombyte är bra även för oss vuxna…sisjön skosisjön jag sisjön hugo och fabbesats sisjön lokal

Tråkig träning och tråkig frisyr.

Yes, vi är hemma sedan i går kväll och vi plöjer verkligen fram i all packning. Vi har tömt hela vår husvagn, på allt. Vi har bestämt oss att sälja den, då det väntar andra äventyr för oss framöver. Plus att jag har kommit till många sunda insikter denna sommar, och har fått ett helt annat mindset vad jag vill göra närmaste året. Blir ett separat blogginlägg om detta framöver :)
Det som är prio på min lista i höst är min egen träning, har att göra med mina nya insikter vad jag vill och ska göra. Hittade några träningskläder i röran, med bra stretch. (+3 kg över sommaren kräver en annan typ av garderob) Sedan tog jag mig till Sats för att dämpa min abstinens. Är nyttigt att se lite andra träningsnördar. Bra musik. Rycka lite i höstens nyheter på Nike avdelningen. Träffa fd kollegor.  Ett härligt ryggpass har jag sett fram emot länge så det blev det, plus en hel del core. Core tycker jag är ganska tråkigt, men eftersom det gynnar min löpning ser jag lite glädje i det  ändå… En liten känning och stel i höger hälsena. Not good! Ett vanligt fenomen när man ökar på lite för snabbt. Ett halvt steg tillbaka för att lägga på ytterligare lite tråkig träning. Excentriska tåhävningar. Sanna Kallur gör sig bättre på film än mig om du vill veta hur man gör.

En annan bra övning för vad och hälsena, även denna faktiskt ganska tråkig, är min vän/ovän foam rollern. Satans ont!! Vaderna är knöliga som attan och massage är precis vad jag behöver! Sedan behandlar jag med världens bästa MSM kräm och Aloe heat. Kolla vår webshop och testa du också. Grymma!

rulle vad

 

 

 

Bad hair-day. Fast det har jag väl haft mest hela sommaren :) Det ska rådas bot på i morgon minsann… jag