Kategoriarkiv: Mässor

Rootcamps monter på Hälsodagarna i Nordstan

 

Har en skön lördag med träning och bara vara, utan jobb eller massa tider att passa. Dagens träning blev ett Bodybalance  som är medicin för kroppen efter en två dagar på Hälsodagarna i Nordstan. Envisades med att stå i primeboots också av någon anledning, så min ländrygg mådde inte prima när jag kom hem igår. Kändes att det var fredag på riktigt, ni vet så där trötta och slöa. Soffan var mer än välkommen…
Det är  ju lite gulligt när vi står där bakom jätten Sats stora monter med färdigtryckta flaggor och tv som visar filmer. Vi är nya och små. Hemmasnickrad monter, papper och utprintat material. Att en tidning kom och intervjuade oss och att Anna Mannheimer och Peter Apelgren kom och besökte vår monter väger ju då tyngre än flashig monter :)

Annalisa och Jenny håller ställningarna idag. Fantastiska kompisar och kollegor. Kreativa och ambitiösa. Ligger mycket hjärta och träningsglädje med en personlig touch i Rootcamp.
Jenny in action:bänkenHemmasnickrat och vi har en härlig utmaning i morgon. Alla häftklammrar som sitter på väggen ska bort!
hemmagjort2 hemmagjortpeter och anna mannheimerhälsomässan2

Kaos i tryckerifabriken

Jag var klar med montern kl 22 igår kväll, alla andra utställare var klara för längesedan. Trots att vi hade laddat med nya toners till printer och trodde förberedelsen var under kontroll så sprack det ganska rejält! När man jobbar med träning och hälsa och på utskriften ser det ut som jag varit knarkare i 10 år. Skrivaren gjorde inte alls sitt jobb, grrrr! Men en kompis räddade mig akut med några utskrifter igår, tack Dorro!! Och Toro tryckeri hjälper mig med resten under dagen. Allt brukar lösa sig fast det kan vara ett stressmoment.

Nu ska jag ta hand om mina sköna pensionärer på Nordic Wellness. Sedan träffar ni mig och Rootcamp tränarna under helgen på Hälsodagarna i Nordstan.

Monterjobbet är hemmafix på hög nivå, och jag är ändå väldigt nöjd med resultatet!
IMG_7644

Outfit för helgen:IMG_7647

Har några flyers där jag ser något knarkande ut… så kom förbi redan idag så får ni ta del av dessa. I morgon blir det andra :)IMG_7646